Header image  


Zakelijk
 
  
 
 
 
 

 
 
Promict Management

Promict is opgericht door Christian en mij. Door vele jaren ervaring in verschillende sectoren besloten wij op 1 januari 2007 alle know-how te bundelen en onder één naam samen te gaan werken.
Christian, die 20 jaar in de ICT branche werkt, is momenteel werkzaam bij een bank. Dit doet hij met zoveel plezier dat hij zichzelf ook hier nog dagelijks verder ontplooit. Omdat de management sector eigenlijk nooit stilstaat, zit hij zo af en toe weer in de schoolbanken, om zodoende ook die kennis uit te breiden.
Zijn voornaamste taak zal dan ook zijn het managen van projecten bij bedrijven die hem inhuren via Promict.

Maar Christian heeft nog een grote passie. Muziek! Hij heeft naast zijn baan 15 jaar in de licht en geluidstechniek gewerkt. Helaas door verplichtingen in zijn vaste baan, moest hij dit tijdelijk opgeven. Maar zijn handen jeuken en zijn hart slaat vele malen sneller als hij aan zijn ambitie in deze richting denkt. Voor deze tak van Promict, Media & Events, gaat Christian zich bezig houden met het managen van velerlei entertainment events. Of dit nu om een bruiloft gaat, het boeken van een band of het inhuren van techneuten met PA systemen, Promict kan het leveren. Ook het werven van bands en artiesten die via Promict geboekt willen worden zal een onderdeel van zijn werkzaamheden zijn.

Mijn taken binnen Promict zullen minstens net zo uitgebreid zijn. Door mijn ervaring in de secretariële branche, zal ik alle administratieve taken op mij gaan nemen.
Ik ga mij in de toekomst bezig gaan houden met het werven van kandidaten die via Promict ingezet kunnen worden. Dit voornamelijk in de IT branche.

Ook in de tak Media & Events zal ik enige taken te doen hebben. Zo zal ook ik mij bezig gaan houden met het werven van bands en artiesten die via Promict geboekt willen worden. Om leuke en vooral goede bands en artiesten te vinden, bezoeken wij geregeld leuke optredens, hiervan maak ik altijd foto verslagen. Van deze verslagen zijn er al een aantal op deze site te vinden “waar waren we” Cafe’s of Organisatoren kunnen mij ook expliciet inhuren voor het maken van een fotoreportage tijdens optredens of anders georganiseerde feesten.

1 juli aanstaande gaat Promict Management van start.
We hebben er zin in en hopen jullie op één van de vele feestjes tegen te komen.

Mary-Ann en Christian aka “Obi” Larsen

 

Promict is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24406339
Copyright © 2007 Promict